sâmbătă, 23 aprilie 2011

Da mai departe!

Citeste si s-ar putea sa iti schimbi gratis bateria de la telefon.

Aceasta reprezinta o informare cu privire la bateria marca Nokia de tip BL-5C produsa de Matsushita Battery Industrial Co. Ltd. din Japonia in perioada dintre Decembrie 2005 si Noiembrie 2006. Aceasta notificare cu privire la produs nu este aplicabila niciunei alte baterii mara Nokia.

Nokia a constatat ca intr-un numar foarte redus de cazuri, bateriile afectate s-ar putea supraincalzi ca urmare a unui scurtcircuit in timpul incarcarii, ceea ce face ca bateria sa se disloce. Nokia colaboreaza indeaproape cu autoritatile relevante in vederea investigarii acestei situatii.

Nokia lucreaza cu mai multi furnizori pentru fabricarea bateriilor BL-5C, care au produs in total peste 300 de milioane de baterii BL-5C. Aceasta informare se aplica exclusiv unui numar de 46 milioane de baterii fabricate de Matsushita in perioada dintre Decembrie 2005 si Noiembrie 2006. S-au raportat la nivel global aproximativ 100 de incidente de supraincalzire. Nu au fost raportate vatamari corporale grave sau pagube materiale.

Consumatorii care detin baterii BL-5C ce fac obiectul prezentei informari trebuie sa retina ca toate cele aproximativ 100 de incidente au avut loc in timpul incarcarii bateriei. Potrivit informatiilor Nokia, acest aspect nu afecteaza nicio alta utilizare a aparatului mobil. Consumatorii interesati pot supraveghea un aparat mobil ce contine o baterie BL-5C, ce face obiectul prezentei informari, in timpul incarcarii.

Cu toate ca incidentele care au implicat bateriile BL-5C fabricate de Matsushita in perioada specificata au o frecventa foarte redusa, Nokia si Matushita se ofera sa inlocuiasca consumatorilor interesati, fara costuri suplimentare, bateriile BL-5C, ce constituie obiect al prezentei informari.

http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/ro-RO/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitator(i) unici